top of page
  • Writer's pictureinvertusmarketing

Interneto pirkėjams reikia gerai veikiančių skaitmeninių parduotuvių

Updated: Feb 21, 2023

Tik tarpusavyje sąveikaujančios technologijos sudaro sąlygas nuosekliems procesams kurti ir veiksmingai aptarnauti pirkėją.



Jei parduodate riboto atsargų kiekio prekes arba norite dinamiškai valdyti kainodarą, kad padidintumėte konversijų rodiklius skirtingose klientų grupėse, labai svarbu susieti el.parduotuvę su verslo valdymo sistema. Tokia sistemų integracija automatizuoja keitimąsi duomenimis ir išvengiama begalės žmogiškųjų klaidų ar duomenų stygiaus. Tai tik dalis dalykų, kurie sprendžiami integruojant e.parduotuvę su VVS. Nors verslo skaitmenizacijai reikalingas ilgesnis laiko tarpas, tačiau standartinio produkto Connect instaliavimas yra valandų klausimas (PrestaShop arba Sylius ir Microsoft Dynamics Business Central 365 integracija).

Siekiant veiksmingų skaitmeninių sprendimų, reikia sistemingai įvertinti verslo poreikius ir procesus bei atlikti ilgalaikį vertinimą. Deja, skaitmeninė verslo transformacija dažnai apipinta mitais ir klaidingais sprendimais. Šių sprendimų aptarimas su šios srities specialistais, be abejo, yra geriausias dalykas, galintis padėti sukurti sėkmingą jūsų verslo ateitį. Kadangi pasaulyje yra įvairių skaitmeninių sprendimų, pritaikytų įvairiems poreikiams, tinkamo skaitmeninio produkto pasirinkimas verslui prilygsta loterijos laimėjimui. Taigi, jei galvojate apie verslo skaitmeninimą, aptarkite jį su mumis.

2 views0 comments
bottom of page