top of page
  • Writer's pictureinvertusmarketing

Kaip ERP integracija gali padėti supaprastinti jūsų B2B el. prekybos verslą?


Mažos įmonės visada ieško būdų, kaip pagerinti savo veiklos efektyvumą. Vienas iš būdų tai padaryti yra integruoti ERP sistemą su el. prekybos platforma. Tai leis jums supaprastinti užsakymų apdorojimą ir vykdymą bei pagerinti klientų aptarnavimą ir pasitenkinimą.


Sistemų integracija susieja jūsų ERP sistemą su el. prekybos platforma. Tai leidžia automatizuoti užsakymų apdorojimą ir vykdymą bei pagerinti klientų aptarnavimą ir jų pasitenkinimą.


Yra daug ERP integravimo privalumų įmonėms. Kai kurie iš labiausiai pastebimų yra:


  • Padidėjęs efektyvumas ir tikslumas: kai jūsų ERP sistema yra integruota su jūsų el. prekybos platforma, galite pašalinti klaidas ir duomenų dubliavimąsi. Tai padidina įmonės- efektyvumą.

  • Supaprastintas užsakymų apdorojimas ir įvykdymas: Vienas iš svarbiausių ERP integracijos pranašumų yra tai, kad ji supaprastina užsakymų apdorojimą ir įvykdymą. Tai reiškia, kad galėsite greičiau ir tiksliau įvykdyti užsakymus.

  • Geresnis klientų aptarnavimas ir pasitenkinimas: kai jūsų ERP sistema yra integruota su el. prekybos platforma, galite pateikti klientams realiojo laiko naujienas apie jų užsakymus. Tai pagerins klientų aptarnavimą ir pasitenkinimą.

  • Padidėjęs pardavimas ir pelningumas: galite pagerinti pardavimą ir pelningumą, kai įmonės procesai tampa efektyvesni.

  • Sumažėję kaštai: kai jūsų ERP sistema yra integruota su e-prekybos platforma, galite sumažinti duomenų įvedimo, užsakymų apdorojimo ir įvykdymo išlaidas.


Kaip integruoti ERP ir el. prekybos platformas?


Norėdami integruoti savo ERP su e-komercijos platforma, jums reikės įsitikinti, jog tokios šios dvi sistemos gali būti suderinamos tarpusavyje, tuomet sukurti integravimo procesą, pasirinkti reikalingus duomenis sinchronizacijai ir suprogramuoti, ją ištestuoti ir instaliuoti verslo procesuose.


Tokiai integracijai paruošti jums reikės ne tik investicijos, bet ir laiko. Be to, atsirinkti tinkamas ERP bei eshop platformas taip pat užtruks. Visgi, rinkoje yra integracinių produktų, kuriuos galite pradėti naudoti iš karto, nelaukdami jokių programavimo darbų. Taip pat, į tokius produktus nereikalinga jokia išankstinė didelė investicija. Mokate tik mėnesinį licencinį mokestį.


Vienas iš tokių poroduktų yra Connect integracija, leidžianti jums iš karto turėti dvi galingas sistemas, leidžiančiomis vėliau jums plėstis, o turinti visas reikalingas online verslui pradėti funkcijas. Sinchronizuojamos prekės, užsakymai ir jų statusai, likučiai ir kt.


Tokiu būdu jūs iš karto pastebėsite rezultatyus, t.y. supaprastintas užsakymų apdorojimas ir vykdymas, geresnis klientų aptarnavimas ir pasitenkinimas, padidėjęs pardavimas ir pelningumas bei sumažintos išlaidos - visa tai jūs galite tikėtis integravę ERP su eshop.


Jeigu galvojate apie verslo skaitmenizavimą, susisiekite su Invertus!



3 views0 comments
bottom of page