top of page
  • Writer's pictureinvertusmarketing

Verslo valdymo sistemos ir el.prekybos integravimas: kodėl tai gyvybiškai svarbu verslui?

Verslo valdymo sistema dažnai yra verslo dprocesų ir duomenų pagrindas, ne vien tik buhalterinės apskaitos programa. Žinoma, VVS sprendimas valdo ir finansus, tačiau, jei jūsų verslo valdymo sistema negali pasiekti visko, kas susiję su pinigais, ataskaitos gali būti netikslios ar net klaidinančios. Tai dar svarbiau, kai jūsų el. prekybos įmonė apima kelias svetaines ar parduotuves arba veikia keliose rinkose.

Pavyzdžiui, nepavykus prisijungti prie trečiosios šalies logistikos teikėjo, finansinėse ataskaitose gali trūkti informacijos apie grąžinimus, dėl kurių bendras pelnas sumažėja daugiau nei galėtumėte įsivaizduoti. Dėl to ataskaitos ne tik netikslios, bet ir atimamos visos svarbios galimybės spręsti, kas skatina pardavimus ir kontroliuoti verslo procesus.


Visiškas VVS ir e. prekybos integravimas su visais skaitmeninės parduotuvės duomenimis suteikia galimybę koreguoti verslo procesus, pagerinti el. parduotuvės ar interneto katalogų funkcijas ir užtikrinti, kad tokie aspektai kaip kainodara ir likučiai būtų naujausi ar atitiktų rinkos svyravimus bei paklausą.


Verslo valdymo sistemos ir e. prekybos integravimo pranašumai


Be galimybės gerinti klientų patirtį ir laikytis vidaus procesų, verslo valdymo sistemos ir el. prekybos integracija teikia daug svarbių privalumų. Vienas iš pagrindinių yra galimybė atsikratyti duomenų dublikatų ar duomenų neprieinamumo, laukimo kol duomenys bus perkelti iš vienos sistemos į kitą. Integracijos sprendimas paprastai tokias operacijas atlieka automatiškai.


Kadangi tam tikri duomeny integracijoje yra sinchronizuojami ir automatiškai perduodami iš vienos sistemos į kitą, žymiai sumažėja rankinio darbo, todėl yra investuojama į VVS ir elektroninės prekybos integraciją dėl to, jog žymiai sumažėja poreikis rankiniu būdu įvesti informaciją skirtingose sistemose. Automatizuotas duomenų įvedimas sumažina žmogiškųjų klaidų rizika ar, netgi, gali sumažinti žmogiškuosius resursus.


Kokį e.komercijos sprendimą pasirinkti?


Kai kurios verslo valdymo sistemos arba platformos gali turėti jau sukurtą integraciją, kuri yra itin patogus el.sprendimas įmonėms, kurios negali daug investuoti į individualias sistemų integracijas. Vienas tokių standartinių verslo valdymo sistemos ir e.prekybos integracijų yra Connect produktas (paruošta integracija tarp Microsoft Dynamics 365 Business Central VVS ir PrestaShop, Sylius ar Shopware e.komercijos platformos). Susisiekite su Invertus ir mes jums papasakosime plačiau apie jau paruoštą sprendimą, kuris nereikalauja jokio išankstinio programavimo ar didelių investicijų.

7 views0 comments
bottom of page