top of page
  • Writer's pictureinvertusmarketing

Verslo valdymo sistema ir el. prekyba – kodėl distributoriui yra svarbus integruotas sprendimas?

Klientai yra įpratę prie integracijos visais lygmenimis. Virtualūs namų asistentai sujungia viską nuo šaldytuvų ir termostatų iki jūsų klientų telefonų. Pirkdami iš jūsų jie tikisi sklandaus technologijų naudojimo, įskaitant teisingą kainodarą ir naujausią produktų informaciją. Jei taip neatsitiks, nukentės jūsų pardavimai ir jūsų pelnas.


Jei turite VVS ir el. prekybos platformą, yra didelė tikimybė, kad jos nėra sujungtos. Jei parduodate produktus internetu, VVS ir el. prekybos platformų integravimas suteikia daug privalumų, pradedant klientų lūkesčių patenkinimu ir baigiant verslo informacija, leidžiančia didinti ir plėsti.


Suteikite sklandžią klientų patirtį


Kai perkate, nesvarbu, ar tai internetu, ar fizinėje parduotuvėje, jūs iš tikrųjų nežinote, kas vyksta užkulisiuose, bet jei perkate iš mažmenininko, turinčio sudėtingą technologijų paketą, įvyksta keli svarbūs veiksmai. Jų atsargos automatiškai atnaujinamos, o pirkinys įrašomas į pirkinių istoriją. Kaina automatizuotai įrašoma ar atnaujinama. Kai kuriais atvejais jums automatiškai siūloma galimybė įsigyti garantiją. Jūsų naudojamas mokėjimo būdo tipas įrašomas ir galbūt išsaugomas.


Kai šie dalykai neįvyksta, tai pasireiškia klientų patirtimi. Pavyzdžiui, jei klientui reikia daugiau informacijos, pardavimo atstovas gali neturėti prieigos prie pirkinių istorijos ir negalės suteikti tikslios bei tinkamos paslaugos, kurių tikimasi. Arba, jei klientui po mėnesio reikia pakartotinai pirkti tą patį, bet jis neprisimena visų detalių, jis negalės lengvai jų rasti, todėl gali kreiptis į kitą mažmenininką.


Kai jūsų VVS ir el. prekybos platforma yra sujungtos, jūsų klientas gauna geresnes paslaugas ir mėgaujasi sklandžiu pirkimu.


Išvenkite klaidų


Rankomis atliekamos užduotys padidina klaidų skaičių. Žmonės yra linkę daryti klaidas, pavyzdžiui, neteisingai perskaityti eilutę arba paspausti neteisingą klavišą to nesuvokdami. Negana to, brangu mokėti žmogui, kad jis rankiniu būdu atnaujintų jūsų sistemą.


Automatizuojant tokias užduotis kaip kainų atnaujinimas ir atsargų sekimas sumažina klaidų skaičių ir išlaidas. VVS ir el. prekybos platformos integravimas leidžia automatizuoti ir pasiekti geresnių efektyvumo rezultatų. Be to, jūsų komanda gali laisvai atlikti didesnės vertės užduotis.


VVS ir elektroninė prekyba visuomet eina kartu. Invertus ekspertai gali padėti įvertinti VVS sprendimus, perkelti vietines sistemas į debesį ir suvienyti visus duomenis bei procesus vienoje vietoje.


Teikiame praktines gaires ir duomenimis pagrįstas įžvalgas, kurios padeda greičiau suvokti verslo vertę ir nukreipti jus į būsimų skaitmenizacijos kelią. Susisiekite su mumis šiandien ir sužinokite daugiau.





7 views0 comments
bottom of page