top of page
  • Writer's pictureinvertusmarketing

Kodėl įmonės savo el.parduotuves vis dar izoliuoja nuo bendro verslo?

Deja, daugelis mažmeninės prekybos įmonių vis dar mato el.parduotuves kaip atskirą vienetą ir nenori visiškai integruotis. Tačiau verslo skaitmeninimas nėra vien tik apie technologijų įdiegimą.



Skaitmenizacija yra srautų, procesų ir žmonių patirčių integravimas į vieną visumą.

Daugelis e. prekybos įmonių dirba neautomatiškai, todėl labai vėluojama gauti duomenis, priimami neefektyvūs sprendimai, prarandami užsakymai ir pan. Neintegruoti sprendimai paveikia bendrą įmonės pelną, sukuria aukštą daug žmogiškųjų klaidų tikimybę ir patiriamas klientų praradimas. Sujungus pardavimo kanalus, integravus visus duomenis ir procesus, sutaupoma laiko pardavimų administravimui ir išvengiama begalės klaidų.


Greičiausias būdas išspręsti problemą – naudoti Connect produktą, kuris integruoja jūsų PrestaShop arba Sylius el. parduotuvę ir Microsoft Dynamics verslo valdymo sistemą. Lengvai įdiegiamas integracinis produktas sklandžiai ir automatiškai keičiasi esmine informacija tarpusavyje: prekės, kainynai, likučiai, pirkėjai, užsakymai, užsakymų statusai. Šis produktas leidžia sujungti visus verslo taškus į vieną visumą. Connect produktas įgalina įmonę augti ir plėstis. Kaip? Parašykite mums žinutę ir sužinokite kaip galime padėti jūsų verslui klestėti.

16 views0 comments
bottom of page